Goed Doel

Sponsoring BOS+

Naast structurele werkingsmiddelen voor onze tocht en een cluboutfit zijn wij vooral op zoek naar vele bijdragen voor het goede doel. In de eerste plaats denken wij voornamelijk aan het organiseren van kleine evenementen zoals het spaghettifestijn, de mattentaartenslag en een dessertnamiddag voor vrienden, familieleden en sympathisanten.

Via deze nu al traditionele smakelijke fondswerving en sponsoring door bedrijven konden wij de voorbije edities een aanzienlijke bedrag overhandigen aan de uitverkoren verenigingen. Ondernemingen zoals Securex, SD Worx en IT1 hadden hierin een groot aandeel. Het zou ons eveneens plezieren indien uw bedrijf zich geroepen voelt om BOS+ te steunen … bouw mee aan ons goede doel, uw gift is meer dan welkom.

BOS+
Meer dan bomen alleen

BOS+ wil bomen planten. Veel bomen.
De organisatie daagt Vlaanderen uit om de komende jaren samen 10 Miljoen Bomen aan te planten.

10.000.000 bomen, dat is goed voor 2.500 hectare nieuw bos in Vlaanderen (een nieuw Zoniënwoud voor Vlaanderen!), en ongeveer 5.000 hectare in de tropen. De deadline: 2020.

Op die manier wordt versneld werk gemaakt van de bosdoelstellingen die de Vlaamse Gemeenschap zich heeft gesteld. Als één van de meest bosarme regio’s in West-Europa is een inhaaloperatie immers dringend aan de orde. Daarnaast wil BOS+ ook aandacht blijven besteden aan bebossing en bosherstel in de tropen. Want Vlaanderen is een belangrijke houtimporteur: onze verantwoordelijkheid reikt dus verder dan onze grenzen, en ook in verre buitenlanden heeft onze grote houtvraag een impact. BOS+ neemt dat serieus, en zowel in Vlaanderen als in de tropen wil de organisatie de komende jaren daarom telkens 5 miljoen bomen helpen aanplanten.

BOS+ is de enige Vlaamse organisatie die zich specifiek inzet voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld.

Iedere gift is een stem voor meer en beter bos.
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar. Giftenrekening: IBAN: BE57 7330 1918 7135 met vermelding opaledhuez.

Website: http://www.bosplus.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>